Bahsedildiği kadar etkili bir atölye. 2 gün en az 20 saat terapiye bedel. Daha önce çift terapileri almış biri olarak buradaki kendime ve eşime bakış açısının derinliğinin çok farklı olduğunu söylemek isterim. Eşim şifacı olması ve bu süreci derinleştirmek için herkese bir fırsat.
Çok etkili bir atölye oldu. Duygularımı kolayca ve rahatlıkla ifade edebildiğimiz ve kendimizin farkına varmamızı sağlayan bir atmosfer oldu. Her şey için teşekkürler. – K. D. – C. D.
– B. P. – S. P.
– Y. D.
– T.D.
– A. S.
– B. D.
– A. Ç.
– G. Ç.
Yaklaşık 20 yıldır tanıdığım ve 17 yıldır evli olduğum eşimle yepyeni ilişki geliştirici iletişime başlangıç olan bir atölye oldu.
Tüm Psikolaj ekibine de teşekkür ederim. Lütfen bu atölyenin kıymetinin altını kalın çizgilerle çizerek daha fazla çifte ulaştırın ki daha çok mutlu bir ülke olalım.
– İ. A.
– A. K.- Y. K.
– M. Y.
– İ. A.
– E. A.
– U.Ö.
– A. B.
– M. B.
Danışmanım Şehadet Hanım’a çok teşekkür ederim. Bu güzel iki günü bize dolu dolu geçiren Reyhana Hanım’a çok teşekkür ederim. Eşim ile aydınlanmamızı sağladı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. – S. Y
Şifalandırmak ve faydalı olmak üzere yola çıkmış olan Sevgili Pınar Şener Yıldırım, Adem Yıldırım ve değerli Psikolaj ailesine katılmış olduğumuz eğitimden dolayı teşekkür ederiz. Reyhana yine muhteşem bir eğitime imza attı. Çok faydalı, bol düşünmeli, iyileşme ve şifa dolu bir süreç oldu. Harikasınız!– İ. D.
İçimize ve her ilişkiye yapılan yolculuklar çok güzel, hayata kocaman anlamlar katıyor. Bu 2 günde yaptığımız pek çok yolculuk için çok teşekkürler. Reyhana hoca ve bunca güzel terapistin varlığını görmek muhteşem.– G. Ç.
Harika bir haftasonu geçirdim. Tazelenmiş hissediyorum. Hiç bitmesin istedim. Yine olsa seve seve katılırım. Saatlerce dinleyebilirdim. Kendim için harika bir yolculuktu. Pınar Hanım’a ve Adem Bey’e çok teşekkür ederim.– Z. Ç.
Sevgili Psikolaj ailesi ve Reyhana, yalnız katılmış olmama rağmen o kadar faydalandım ki. İlginiz, bilginiz, sevgi ve samimiyeti bilgiyle öğretmeyle buluşturduğunuz için çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum.– R. K.
Workshop’da gösterilen tepkiler, profesyonel terapist ile desteklenirse mükemmel sonuçlar alınır. Harika bir eğitimdi, teşekkürler. Daha önce kişisel problemlerimle ilgili bu tarz programlara katılmıştım. Bu katıldığım etkinlik şu ana kadar olanlardan çok daha farklı. Günlük hayatıma direkt hitap eden, uygulanabilir, akılda kalıcı pratikler öğrendik. Sadece çiftler değil, herkes katılmalı. Reyhana gerçekten çok farklı bir insan. Konusunda uzman ve özel biri. Ondan eğitim almak bir şans. Emeği geçen herkese teşekkürler.– F. D.
Harika bir deneyimdi. Birçok konuda aydınlandım. Reyhana Hoca’ya ve Pınar-Adem Yıldırım çiftine teşekkür ederim.– A. S.
Muazzam bir deneyim, Reyhana ile yollarımızın kesişmesine vesile olan Adem Bey ve Pınar Hanım’a sonsuz teşekkürler.– A. S.
Eşimle birbirimizi daha doğru anlayabilmemizi sağlayacak, duygularımızı daha kolay ifade edebileceğimiz ve daha mutlu olmamızı sağlayacak yöntemler öğrettiğiniz için teşekkür ederim. İlişkimizi güçlendirmek için başlangıç adımlarını atmamız için bize ilham olduğunuz için teşekkürler. Çok etkileyici uygulamalar ve örnekler izlemek çok hoştu. Harika enerjisi olan Reyhana’yı tanıdığım için çok şanslıyım. Ben yazılım işiyle uğraşıyorum. Normal şartlarda benim gibi birisi buraya gelmez, eşimin isteği ile geldim ve gerçekten çok faydalı oldu, teşekkür ederim. Pınar Hanım’ın ‘pişman olmayacaksınız’ telefonundan sonra katıldım. Her saniyesinden çok şey öğrendim. Harika bir organizasyon oldu. Kendimi tanıma yolculuğundan çok önemli bir kilometre farkı oldu. Reyhana ile tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.–M. A. Ç.
Reyhana Hanım, Pınar Hanım ve tüm ekip eksiksiz bir organizasyon hazırlamışlar. Tüm ekibe emekleri ve bize kattıkları için gönülden teşekkür ediyorum. Burada bulunmak benim için bir armağan. Dünya’nın çok uzak bir yerinden benim şifalanmam için gelen Reyhana Hanımla tanışmak, onun sözleri ile uyanmak benim daha iyi hissetmeme neden oldu. İyi ki yollarımız sizinle kesişmiş. Öncelikle size ve herkese burada olmamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederim. Gerçekten olağanüstü faydalı bir seminer olduğunu düşünüyorum, minnettarım.– B. A.
İlişki terapisi olarak başlayan ama insanın kişisel yolculuğuna giden çok umut verici ve iyileştirici bir deneyim oldu. Başarının sırrının insanın içinde olduğunun ve bunu çıkarmanın tek yolunun ise kendimi dinlemek ve anlamak olduğunu gördüm. Bunları çözmek için doğru adres olmanız umut verici– E. Ö.
Kendinize ve ilişkinize verebileceğiniz en güzel, en faydalı, ufuk açıcı hediye. Hayata, ilişkinize bakış açınızı 180 derece değiştirecek. Sarsıcı, kapsamlı, bilimsel gerçeklere dayalı bir içerik, yöntem. Kesinlikle her şeye değer ve eğer değişime niyetli ve ilişkinizi bir emek vermeye değer görüyorsanız 1 dakika bile düşünmeyin. Reyhana ve Pınar Hanım’ın liderliğinde mükemmel bir yolculuk. Teşekkürler, sevgiler.– Mine
Farkındalığımızın arttığı dolu dolu bir iki gün oldu. Neyi nasıl yapmamız gerektiği, nasıl olursa daha iyi olacağını öğrendik. Duymak, dinlemek, anlamak nasıl muazzam, nasıl hassas.– S. B.
Hiçbir şey göründüğü gibi değil, hiçbir şey sandığımız etkiye sahip değil. Bu atölye tahmin ettiğimizin ötesinde bir seviyeye taşıyor, her şeyin bir anlamı var, yeter ki kendi özünüzü anlayın ve köprüden geçin. Başkasının dünyasına geçmeye hazır olun. Tıpkı Alice’in beyaz tavşanı takip ettiği ve imkansız sanılana gittiği yolculuk gibi.– Dr. Ö.
Pınar Hanım’ın tavsiyesiyle katıldığımız ‘’İlişkilerde Yakın Olma Macerası’’ Workshop’u için minnettarız. Kim bilir kaç yuvanın tekrar ışıklarla dolmasına vesile oldunuz. Sizin gibi insanlar iyi ki varlar. Birlikte nice güzel Workshop’lara.– C. K.
Mükemmel bir deneyimdi. İlişki odaklı terapi düşünen çiftler için ‘kurtarıcı’ nitelikte. Her şey için minnettarım ve çok teşekkür ederim.– Ş. O. K.